Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، روز گذشته تیم ملی فوتبال کشورمان در بازی نهم انتخابی جام‌جهانی 2022 قطر مقابل کره‌جنوبی شکست خورد تا ضمن از دست دادن صدرنشینی موضوع رنکینگ و سیدبندی جام‌جهانی مورد توجه همگان قرار گیرد.

سیدبندی جام‌جهانی 2022 قطر به این شکل است که تیم‌ها با توجه به رده‌بندی فیفا مرتب می‌شوند و در 4 سید قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی قطر با توجه به میزبانی در سید اول قرار دارد و پشت سر او تیم‌های ملی بلژیک، برزیل، فرانسه، آرژانتین و... قرار خواهند گرفت.

 نکته مهم در سیدبندی این است که تیم‌های صعود کرده از پلی‌آف و مسیر A پلی‌آف در اروپا (به دلیل عقب افتادن بازی اوکراین) در سید چهارم قرار خواهند گرفت.

شب گذشته در مسیر A جام‌جهانی، تیم ملی ولز با درخشش گرت بیل، تیم ملی اتریش را شکست داد و به مرحله بعدی رسید. این تیم باید در تابستان با برنده اوکراین و اسکاتلند بازی کند تا صعودکننده به جام‌جهانی مشخص شود. نکته مهم در اینجا این است که تیم ملی ولز در رده بیستم رنکنیگ دنیا قرار دارد و با اینکه بالاتر از ایران قرار دارد ولی با توجه به این قانون، در صورت صعود به جام‌جهانی باز هم در سید چهارم قرار خواهد گرفت.

* ایران به احتمال فراوان در سید سوم

برخی‌ها معتقد بودند که ایران در صورت پیروزی مقابل کره‌جنوبی در سید دوم قرار می‌گرفت ولی با توجه به رنکنیگ و شرایط تیم‌های صعود کرده، این اتفاق خیلی دور از ذهن بود. از طرفی با شکست ایران، برخی نگران شدند که تیم ملی به سید چهارم نرود که این موضوع نیز غیرممکن به نظر می‌رسد.

در تاریخ 10 فروردین ماه، آخرین رده‌بندی فیفا مشخص خواهد شد. رده‌بندی که خیلی زیاد به بازی‌های این روزها وابسته است و می‌تواند تغییراتی در رنکینگ ایجاد کند.

اکنون در سید اول جام‌جهانی، جایگاه تیم‌های قطر، بلژیک، برزیل، فرانسه، آرژانتین، انگلیس و اسپانیا  قطعی شده است. اگر پرتغال بتواند مقدونیه شمالی را شکست دهد در سید اول جای خواهد گرفت ولی اگر، این تیم مثل ایتالیا حذف شود، تیم ملی دانمارک (رده نهم) در سید اول قرار خواهد گرفت.

تیم‌های هلند، آلمان، سوئیس،کرواسی و اروگوئه به صورت قطعی در سید دوم قرار گرفته‌اند و نکته مهم در این سید، شرایط آمریکا و مکزیک خواهد بود.

صبح امروز تیم ملی آمریکا و مکزیک با هم به تساوی رسیدند و کاستاریکا مقابل کانادا به برتری رسید. هنوز 2 بازی در قاره آمریکای شمالی وجود دارد و باید دید شرایط صعود در آن گروه چگونه پیش می‌رود.

سهمیه آمریکای شمالی 3.5 است و تیم چهارم به پلی‌آف خواهد رفت و در صورت صعود در سید چهارم قرار خواهد گرفت.

نکته مهم این است که اگر آمریکا و مکزیک صعود خود را به صورت مستقیم مسجل کنند (به عبارتی در رده اول تا سوم جای گیرند)، قطعا در سید دوم قرار خواهند گرفت.

در شرایط کنونی رده‌بندی فیفا، تیم‌های سوئد و سنگال نیز بالاتر از ایران هستند. سوئد شب گذشته مقابل چک به برتری رسید تا در 9 فروردین به مصاف لهستان برود. در صورت پیروزی سوئد مقابل لهستان، این تیم نیز بالاتر از ایران در سیدبندی قرار خواهد گرفت. 

سنگال نیز در پلی‌آف قاره آفریقا 2 بازی سخت رفت و برگشت با تیم ملی مصر خواهد داشت. 

نکته مهم دیگر، شرایط تیم‌های ملی کلمبیا و پرو است؛ کلمبیا با اینکه در حال حاضر در رده نوزدهم دنیا و بالاتر از ایران قرار دارد ولی اگر تحت هر شرایطی راهی جام‌جهانی شود، باز هم در سید چهارم قرار خواهد گرفت زیرا به صورت پلی‌آف به قطر رسیده است. 

* ایران در چه صورت در سید دوم قرار خواهد گرفت؟

تیم ملی ایران اکنون در رده بیست‌ویکم فیفا قرار دارد. با اینکه با شکست مقابل کره‌جنوبی ممکن است، رنکنیگ ایران دچار تغییر شود ولی تحت یک شرایط دور از ذهن امکان دارد که ایران در سید دوم جای گیرد. 

با توجه به موضوعات مطرح شده، در سید دوم جایگاه تیم‌های هلند ، آلمان، سوئیس، کرواسی و اروگوئه مشخص شده است. 5 تیم در این جایگاه قرار دارند و 3 تیم باید به آن اضافه شود.

ایران در شرایط زیر می‌تواند به سید دوم برسد: (اگر رده‌بندی ایران در رنکینگ فیفا دچار تغییرات فراوان نشود)

1- تیم ملی پرتغال مقابل مقدونیه شمالی ببازد تا دانمارک در سید اول قرار گیرد.

2- بین آمریکا و مکزیک یک تیم جایگاهش را به کاستاریکا بدهد و به رده چهارم انتخابی جام‌جهانی در آمریکای شمالی سقوط کند.

3- سوئد و سنگال به جام‌جهانی صعود نکنند. سوئد در انتخابی باید به مصاف لهستان برود و از سوی دیگر سنگال 2 بازی سخت با مصر خواهد داشت.

منبع: الف

کلیدواژه: بالاتر از ایران قرار خواهد گرفت سید دوم قرار آمریکا و مکزیک سید اول جام جهانی رده بندی نکته مهم تیم ملی پلی آف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۶۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاپیتان ایران در رده سوم رنکینگ جهانی شمشیربازی

 کاپیتان تیم ملی ششمیربازی ایران در آستانه بازی‌های المپیک با ایستادن در رده سوم رنکینگ جهان در اسلحه سابر، امیدها را برای کسب مدال در بازی‌های پاریس افزایش داد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فدراسیون جهانی شمشیربازی در پایان مسابقات سابر گرندپری سئول، جدیدترین رنکینگ شمشیربازان جهان را اعلام کرد که علی پاکدامن کاپیتان تیم ملی سابر ایران با ایستادن در رده سوم رنکینگ، امیدها را برای کسب مدال در بازی‌های المپیک پاریس افزایش داد.

پاکدامن در رنکینگ جدید فدراسیون جهانی شمشیربازی موفق شد برای نخستین‌بار در جایگاه سوم قرار بگیرد تا شمشیربازی ایران یک روز تاریخی را تجربه کند.

رنکینگ شمشیربازان ایران بعد از پایان رقابت‌های جایزه بزرگ سئول به این شرح است:

۱- ساندرو بازادزه از گرجستان (۱) - جایگاه قبلی خود را حفظ کرده است

۲- السیسی از مصر (۳) - یک پله صعود

۳- علی پاکدامن از ایران (۴) - یک پله صعود

۴- آرون ژیلاگی از مجارستان (۲) - ۲ پله سقوط

همچنین وضعیت سایر نمایندگان ایران به این شرح است:

۲۷- محمد رهبری (۲۸) - یک پله صعود

۶۵- محمد فتوحی (۶۹) - ۴ پله صعود

۸۸- فرزاد باهر - تغییری در جایگاه این سابریست کشورمان صورت نگرفت.

سابریست‌های کشورمان بعد از این مسابقات از سئول راهی فرانسه می‌شوند تا کمپ آماده‌سازی خود را در این کشور ادامه دهند.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۸ اردیبهشت
  • کاپیتان ایران در رده سوم رنکینگ جهانی شمشیربازی
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۶ اردیبهشت
  • پایان کار بانوان ایران در تفنگ ۱۰ متر جام جهانی تیراندازی
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه
  • بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت
  • جذاب‌ترین موستانگ‌های شلبی تاریخ، از 1967 تا 2022 (+عکس)